Boek

Aankomst:

Arrival calendar

Vertrek:

Departure calendar
 

Frequently Asked Questions

Schoonmaak & Linnen Service

Wordt het appartement dagelijks schoongemaakt?

In tegenstelling tot het verblijven in hotelkamers kunt u optimaal genieten van uw privacy in het appartement, in principe wordt het appartement pas na check-out weer schoongemaakt. Bij een verblijf van 7 nachten of meer wordt er in overleg met u een gratis schoonmaakservice aangeboden op de door u gewenste dag.

Wij willen graag gebruik maken van een schoonmaakdienst tijdens het verblijf, kan dat?

Natuurlijk willen wij u deze service graag aanbieden. U kunt de schoonmaakdienst boeken tegen een bedrag van € 40,- per schoonmaak. Hierbij is de wisseling van bedlinnen en handdoeken inbegrepen.

Is het mogelijk om het bedlinnen en de handdoeken te laten verschonen?

Het appartement is voorzien van schoon bedlinnen en daarbij heeft u per persoon een baddoek en een handdoek ter beschikking tijdens uw verblijf. Als u prijsstelt op een linnenwissel dan wordt hier € 15,00 per persoon per dag voor in rekening gebracht. Alleen een extra handdoeken setje is € 7,50 per persoon.

Aankomst & Vertrek

Wij vragen u vriendelijk direct na het maken van uw boeking de aankomstgegevens door te geven. Onze gastvrije host(ess) zal uw check-in en check-out verzorgen.

Check-in

U kunt inchecken vanaf 15:00 uur.

Bij aankomst op de luchthaven van Amsterdam vragen wij u de volgende gegevens mee te sturen:

  • Vluchtnummer
  • Geplande aankomsttijd
  • Herkomst

Check-out

U kunt uitchecken tot 11:00 uur.

Op basis van beschikbaarheid bestaat er de mogelijkheid om later uit te checken, hiervoor wordt een toeslag berekend. Neemt u alstublieft contact op met onze reserveringsafdeling of apartmenthost.

Aankomst & Vertrek
Praktische informatie voor het begin en eind van uw reis. Lees meer »
Schoonmaak & Linnen Service
Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij verschillende serviceniveaus.Lees meer »
Over Ons
Canal Boutique heeft een combinatie van een moderne inrichting met lichte kleuren, mooie stoffering en originele details, zoals houten balken en ornamenten.Lees meer »